Yeni Günaydın
Geri

Almanya Programını İptal Etti!

Almanya gezisini iptal eden CHP lideri Türkiye’ye dönme kararı aldı.
Almanya Programını İptal Etti!
Haberler / Gündem
14 Aralık 2022 Çarşamba 21:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın karar duruşması bugün görüldü. İmamoğlu, dava sonucunda 2 yıl 7 ay 15 gün ceza alırken Almanya gezisinde olan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak bir hamle geldi.

Almanya’da olan Kılıçdaroğlu İstanbul’a dönme kararı aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, davada çıkan kararın ardından yurda dönme kararı aldı. Özel uçakla Almanya’dan gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki saatlerde İstanbul’a iniş yapması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu'ndan ilk sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası ve siyasi yasak aldığı davayla alakalı Berlin'de ilk açıklamayı yaptı. 

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Hukukun nasıl katledildiğini, bir kişinin iradesine teslim edilen bir devletin nasıl çürüdüğünü, adaletin nasıl çürüdüğünü, intikam duygusunun hangi noktalara taşındığını gayet net görüyoruz. Biz sonuna kadar adaleti savunacağız. Adaletsizliği yapanlara da bunu asla bırakmayacağız." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın