Yeni Günaydın
Geri

Ali Koç'un Ekrem İmamoğlu Ziyareti Dikkat Çekti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yeni yönetim kurulu üyelerini Saraçhane'de ağırladı.
Ali Koç'un Ekrem İmamoğlu Ziyareti Dikkat Çekti!
Haberler / Spor
31 Temmuz 2024 Çarşamba 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yeni yönetim kurulu üyelerini Saraçhane'de ağırladı. Görüşmede İstanbul'un 2036 olimpiyatları adaylık süreci ve iki kurum arasındaki işbirlikleri ele alındı.

Toplantı sonrası Ekrem İmamoğlu, “2036’da İstanbul’a olimpiyatları getirdiğimizde muhtemeldir ki taçlandıracağız. Bu şehrin o güçlü markalarıyla muazzam bir olimpiyat ev sahipliğini yapacağız diye de umut ediyorum” dedi.

"PLANLAR BAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE TUTAR"

Ali Koç ise “2036 planları sayın başkanımızın önderliğinde tutar” ifadesini kullandı. Görüşmenin ardından İmamoğlu ve Koç, İBB TV ve FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GURURUMU ARTIRMAK İSTERİM”

Dünkü Lugano galibiyeti sonrası gerçekleşen görüşmenin uğur getirmesini dileyen İmamoğlu, “Şampiyonlar Ligi mücadelesine de katılmasını, en yakın zamanda tur maçları var, sonra bir adım daha var. Umarım o maçların da hakkını verecek, kazanacaktır diye umut ediyoruz. Çünkü bu sene sık Şampiyonlar Ligi maçlarına gitmek istiyorum. Özellikle yurt dışında çünkü çok dostlarımız var artık belediye başkanları… Onlarla buluşma anında biraz keyfimi, gururumu artırmak isterim Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu sene Şampiyonlar Ligi mücadelesinin en üst seviyede olmasını istiyorum. Güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro, güçlü bir başkan, yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın