Yeni Günaydın
Geri

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi Açıklaması!

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, toplantıda konuşulanlara dair açıklamalarda bulundu.
Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi Açıklaması!
Haberler / Spor
12 Haziran 2023 Pazartesi 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 22 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüpler Birliği Vakfı'nda kritik bir toplantı yapıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katıldığı toplantı sonrası Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç bir açıklama yaptı.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

Toplantının ana maddesinin TFF seçimleriyle ilgili olduğunu söyleyen Ali Koç, "Toplantımızın ana maddesi TFF seçimiyle alakalıydı. TFF başkanlığına aday olacaklar kimse gelip bizlere projelerini anlatmaları ve bizlerin de ihtiyaçlarımız, dertlerimiz konularında istişare yapmaktı. Uzun zamandır seçimler tek adaylı yapılıyor. Bizler birden çok adaylı Seçim olması gerektiğini düşünüyoruz ama bu bizim kontrolümüzde olan bir durum değil ama bunun not edilmesini istiyoruz. Görünen o ki tek adaylı bir seçime gidiyoruz." dedi.

"KURULLARDA MEMNUN DEĞİLİZ"

Kurulların liyakat bazlı olması gerektiğini belirten Koç, "Mehmet Büyükekşi bundan sonra yapacaklarını anlattı. Futbolun en önemli paydaşları kulüplerdir. Ama futbol sektöründe sözü en az dinlenen de kulüplerdir. Bunun önüne geçilmesi için Kulüpler Birliği A.Ş. kurulmalıdır. Başkanımızla konuştuklarımızdan birisi de Kulüpler Birliği A.Ş.'nin başlatılmasıdır. Uzun vadeli bir yolculuğun tohumlarının bugün atılması konusunu ele aldık ki Büyükekşi de buna olumlu bakıyor. Kurullarda memnun değiliz. Kurulların liyakat bazlı olmaması ve güvenilirliğinin sürekli sorgulanması..." diye konuştu.

"ÇOĞUNLUK BÜYÜKEKŞİ'Yİ DESTEKLİYOR"

Kulüplerin büyük çoğunluğunun mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'ye destek verdiğini kaydeden Ali Koç, "Kulüplerin büyük çoğunluğu Mehmet Büyükekşi'nin 11 ay süresince yaptığı çalışmalardan memnun. Olumlu görüşleri olmayan kulüplerimizde var. Önceki yönetimlerle iletişim dahi kuramıyorduk. Uyuşmazlık sorunları yaşıyorduk. Sonuçta büyük bir çoğunluk, Mehmet Büyükekşi için 'Hayırlı, uğurlu olsun' dediler." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın