Yeni Günaydın
Geri

Ali Babacan'dan Yerel Seçim Kararı!

"Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin..."
Ali Babacan'dan Yerel Seçim Kararı!
Haberler / Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimlere doğru süreç daralırken yapmış olduğu görüşmelerin olumsuz yönde sonuçlanmasıyla seçime ittifak kurmadan kendi kadrolarıyla gireceklerini kaydetti. Türkiye bir kez daha seçimlere hazırlanıyor.

Seçmenler 31 Mart'ta sandığa gidecek. Bu kapsamda siyaset arenasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'de hazırlıklar tamamlandı. 15 Ocak tarihinde geriye kalan illerin adayları kamuoyuyla paylaşılacak. Muhalefette ise ittifak arayışı devam ediyor.

Genel seçimlerde 6'lı masa etrafında toplanan parti liderleri, şimdilerde ittifak kuramıyor. İyi Parti'nin ardından ittifaka bir veto da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi. Gaziantep'te basın toplantısı düzenleyen Babacan, "Duymayan kalmamıştır ama ben yine de buradan söyleyeyim. Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla, kendi logosuyla ve kendi adaylarıyla giriyor." ifadelerini kullandı.

Babacan, bu süreçte görüşmeler gerçekleştirdi. Ancak toplantılarda istediği sonucu alamayınca seçime ittifaksız girme kararlarını resmen ilan etmiş oldu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın