Yeni Günaydın
Geri

Ak Parti'yi karıştıracak açıklama ''İdris Naim Şahin: Birilerinin işine çomak soktum''

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevden alınmasının nedenini ''Birilerinin işine çomak sokunca böyle oldu'' diye değerlendirdi. Şahin, ''Başbakan, İmralı süreci için bakan harcadı'' diyen MHP lideri Bahçeli'nin sözleri için de ''Doğru söylemiş'' yorumunda bulundu.
Ak Parti'yi karıştıracak açıklama ''İdris Naim Şahin: Birilerinin işine çomak soktum''
Haberler / Yaşam
30 Ocak 2013 Çarşamba 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Şahin, Meclis'te habercilerin kabine revizyonuyla ilgili sorularını yanıtladı. Şahin, görev değişikliğinin olağan bir durum olduğunu belirterek,  ?Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. ?Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun? denilerek talimat verildi? dedi. Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli?nin kendisine sahip çıkan sözlerinin hatırlatılması üzerine, ?Doğru söylemiş, o ifadeler sayın Bahçeli'nin kendi siyasi görüşüdür. O konuyla ilgili bir şey söylemem? diye konuştu. Şahin gazetecilerin yanından ayrılırken de, ?İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu? dedi.
DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın