Yeni Günaydın
Geri

Ahmet Özer: 'Benimle Çalışan Bana Ayak Uyduracak!'

Çocuk gibi azarladı…
Ahmet Özer: 'Benimle Çalışan Bana Ayak Uyduracak!'
Haberler / Gündem
15 Haziran 2024 Cumartesi 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayınbiraderini belediyede işe başlattığı gerekçesiyle tartışılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, şimdi de bir etkinlikte yaptığı konuşmayla tepki çekti. Etkinliğin başlama saatini karıştıran Özer, STK temsilcilerini çocuk gibi azarladı. Başkan Özer, ‘Saat 9:30’da başlayacak etkinliğe yarım saat geç kalıyorsunuz. Benimle çalışacak olan bana ayak uyduracak. Zamanı yönetemeyenler şehri yönetemezler. Herkes bir şey istiyor ama çağırdığımda da herkes yatıyor’ dedi.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Esenyurt Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Günler öncesinden planlanan etkinlik saat 10:00'da başlayacaktı. Etkinliğin yapıldığı salona 09:30’da gelen Ahmet Özer, STK temsilcilerinin etkinliğe geç katılımından şikayetçi oldu. Yaptığı konuşmada STK üyelerini çocuk gibi azarladı. Belediye Başkanın konuşmasından rahatsız olan birçok dernek başkanı ve yöneticisi salonu terk etti.

Özer, ‘Saat 9.30’daki toplantıya gelecek arkadaşlarımız saat 10:00’da geliyor. Zamanı iyi yönetemeyenler ne şehirleri, ne de ülkeleri iyi yönetemezler. Esenyurt’ta 950 tane Sivil toplum örgütü var. Herkes her gün bir şey istiyor. Hadi gelin kenti konuşalım dediğimde herkes yatıyor’ ifadesini kullandı.

BURASI BENİM BABAMIN ŞİRKETİ DEĞİL!

“Burası benim babamın şirketi değil. Burası Esenyurt Belediyesi iyi olursa, siz de iyi olursunuz” diyen Başkan Özer konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Esenyurtla ilgili bir rehavet görüyorum. Saat 9.30'da toplantı söylenmiş. Toplantıya gelecek arkadaşlarımız saat 10:00’da toplantıya geliyor. Değerli arkadaşlar, zamanı iyi yönetemeyenler ne şehirleri ne de ülkeleri asla iyi yönetemezler. Şimdi biz bir aileyiz, bir çalıştay yapıyoruz. Peki, çalıştay ne demek, herkesin düşüncelerini birbirine aktarması demektir. Buraya geldiğimde saat 9.30’tu ama kimse gelmemişti. Bu beni üzdü. Ben sizin adınıza üzüldüm. Burası benim babamın şirketi değil. Burası Esenyurt Belediyesi iyi olursa; siz iyi olursunuz. Sizin çocuklarınız aileniz için iyi olur.

BEN AYAKTAYIM HERKES YATIYOR!

Söze geldiğinde şu olsun başkanım, bu olsun başkanım diyorsunuz. Ama iş üretmeye geldiğinde onun gereğini yapmıyorsunuz. Esenyurt'ta yeni bir devrin başlaması lazım. Bu şehrin ruhu çalınmış, hasta edilmiş. İyileştirmek istiyorsak, hepimizin değişmesi lazım. Herkes değişsin ben böyle kalayım demek olmaz. Hepimizin değişmesi şart. Eğer amacımız ufak tefek şeylerin peşinde koşmak değilse, kişisel menfaat değilse bu kenti İhya etmek ise bu bilinçle hareket etmemiz lazım. Gece gündüz çalışmamız lazım. Biz belediye olarak bunu yapmak zorundayız. Siz de ahali olarak, halkımız olarak, Sivil toplum kuruluşları olarak bize destek olmalısınız. Bizi kontrol etmelisiniz, denetlemelisiniz. Bu çerçeve içerisinde gidersek bir yere varabiliriz. 5 yılın sonunda yeni bir Esenyurt yaratabilirsek ne mutlu bize. Yoksa 5 yıl gelip geçer. Ne belediye başkanları geldi geçti. Biz de 5 yılımızı tamamlar geçer gideriz. Ama mesele bu değil, mesele fark yaratmak. Esenyurt’ta 950 tane Sivil toplum örgütü var. Herkes her gün bir şey istiyor. Hadi gelin kenti konuşalım dediğimde herkes yatıyor.

BENİMLE ÇALIŞAN BANA AYAK UYDURACAK

Hani siz hep böyle ilgiliydiniz. Bir şeyler yapılmasını istiyorsunuz. Benimle çalışan herkesin bana ayak uydurması lazım. Bana ayak uydurmayan önce kendi ekibim ve personelim için söylüyorum. Başka bir yolun yolcusu demektir. Başka yere gidecektir. Ben karnından konuşan bir adam değilim. Açık yüreklilikle söylüyorum. Belediye başkanınız olarak bu ailenin bir bireyi olarak düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum.”

(Medyaradar)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın