Yeni Günaydın
Geri

Afra Saraçoğlu İle Mert Ramazan Demir Fena Yakalandı!

İkili iddiaları reddederken, kamera arkasından gelen görüntü aksini söyledi.
Afra Saraçoğlu İle Mert Ramazan Demir Fena Yakalandı!
Haberler / Magazin
8 Mayıs 2023 Pazartesi 08:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirmişti. İkilinin ayrılığına sebep olarak Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlığı gösterilmişti. İkili iddiaları reddederken, kamera arkasından gelen görüntü aksini söyledi.

Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun dizi aşkının gerçeğe dönüştüğü iddia edilmişti. İkili her defasında bu iddiaları reddetmişti. Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirince sebep rol arkadaşı gösterilmişti. 

Her Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Ferit ve Seyran karakterlerini oynayan oyuncular hakkında zaman zaman çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Birbirleri ile yakın arkadaş olduklarını her defasında dile getiren iki ismin yakın zaman önce de beraber tatile çıktıkları, bir hayranlarının beraber çekildikleri fotoğraf ile ortaya çıkmıştı. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den yeni bir fotoğraf daha geldi.

Enn Magazin'de yer alan habere göre; Demir ve Saraçoğlu'nun samimi bir şekilde durdukları andan fotoğrafları, iki ismin haberi olmadan çekildi.

İşte o kare...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın