Yeni Günaydın
Geri

Acun'dan Kavga Açıklaması!

Eski eşi Şeyma Subaşı ile tartıştığı iddia edilen Ilıcalı, sessizliğini bozdu.
Acun'dan Kavga Açıklaması!
Haberler / Magazin
20 Temmuz 2022 Çarşamba 21:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştığı konuşulan isim, iddialara göre geçtiğimiz günlerde bir mekanda karşılaştığı eski eşi Acun Ilıcalı ile herkesin içinde tartıştı iddiaları gündemde yer almıştı.

Konu ile ilgili Şeyma Subaşı’dan açıklama gelmezken Ilıcalı ise sessizliğini bozdu.Fenerbahçe'nin bir etkinliğine katılan Acun Ilıcalı,Şeyma Subaşı ile tartıştığı yönündeki iddiayı yalanladı.

Ilıcalı, şunları söyledi: “Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok.“Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor.”

"HER ZAMAN MUTLU OLMASINI İSTERİM"

“Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik.”“Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım.”

Şeyma Subaşı’nın adı şimdilerde Bursa tekstilci Selim Şankaya ile anılıyor.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın