Yeni Günaydın
Geri

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a Sert Sözler!

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki suçlamalarına sert tepki gösterdi.
Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a Sert Sözler!
Haberler / Spor
4 Haziran 2024 Salı 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk olan Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü'nün başkan adayı Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir programda için "Acun Ilıcalı, Adnan Hocacı. Dosyada adı geçiyor demiş." sözleri Ilıcalı'ya soruldu. Yıldırım'ın sözlerine sert tepki gösteren Ilıcalı, yayında geçmişte Yıldırım ile olan fotoğraflarını gösterdi.

Suçmaların çok çirkin olduğunu belirten Ilıcalı şu ifadeleri kullandı

"AZİZ YILDIRIM'IN 'ADNAN HOCACI' SUÇLAMASI ÇOK ÜZÜCÜ"
- Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığını çok istiyor olabilir. Seçimden büyük bir hezimetle ayrıldı. Fenerbahçe başkanı olmak için karalamaya çalışmak bana üzücü geliyor.

"SUÇLAMA ÇOK ÇİRKİN"
- Fenerbahçe'nin en büyük problemi bu Fenerbahçe içinde tam bir birlik olmaması. Suçlama çok çirkin. Kalkıp 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa bunun adı artniyet. Kötü bir düşünce. Adnan Hoca konusunu daha önce açıkladım. 35 yıl önce görüşmüşüm. Gittiğim bir sohbetti. Gittiğimde 18 yaşındaydım. Ayrılalı 34 sene olmuş. 34 senedir görmediğim, alakam olmayan bir adamı, Fenerbahçe başkanı olacağım diye benimle birleştirmesi komik.

"AMACIM KULÜBE YARDIM ETMEK"
- Daha komiği de şu; ben Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe'yi kendi programımda ağırladım. Benim amacım kulübe yardım etmekti. Var Mısın Yok Musun programına bütün takımı getirdi. Fenercell'e destek olmak için. Başka kanaldayım, kendi kanalım değil. Kanalı Fenercell takımı için kullandım. Onları ayarlıyorum.

"ACUN, AZİZ YILDIRIM BAŞKANKEN ÇOK İYİ, BAŞKAN DEĞİŞİYOR ÇOK KÖTÜ"
- Acun, Aziz Yıldırım başkanken çok iyi, başkan değişiyor çok kötü. Benim amacım Fenerbahçe'ye hep destek olmak. Aşığım bu renklere. Ali Koç başkan oldu, ilk işi beni çağırdı 'bir gün kanalını açıp yardım kampanyası yapabilir misin' dedi. Ben de 'bir gün değil üç gün açacağım' dedim. Üç gün boyunca 20 milyon euro para topladım. Kanalımı Fenerbahçe için kullandırmışım. Fenerbahçe'ye yardım etmeye çalışan biriyim. Kendi kendine beni karalamaya çalışıyor. Ben sokakta yürüyemiyorum ilgiden, sevgiden. Üzücü bir durum." yanıtını verdi. 

"AZİZ YILDIRIM MOURİNHO İLE ÜÇ GÜN GÖRÜŞEMEDİ"
Işık'ın "Mourinho’ya Sayın Aziz Yıldırım dedi ki ‘Bana sordu bu tarafla görüşüyorum’ diye, Moruinho’ya sordunuz mu böyle bir konuşma olmuş mu?" sorusu üzerine Ilıcalı "Aziz Yıldırım şu anda ‘Ben bu seçimi kazanayım da’ modunda baltayla girmiş, kimi biçersem biçeyim, ne yalan söylersem söyleyeyim modunda. Mourinho olayı komple yalan Mourinho ile 3 gün görüşemediler bile" yanıtını verdi. 

"AZİZ YILDIRIM KULÜBÜ 600 MİLYON EURO BORÇLA BIRAKTI"
Taraftarın şunu iyi bilmesi lazım Aziz Yıldırım bu kulübü 600 milyon euro borçla bıraktı. Bir insan bir kulübü 600 milyon euro batırıp öyle gider mi?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın