Yeni Günaydın
Geri

Abdullah Kavukçu'dan Fatih Altaylı'ya Tepki!

Simit Sarayı'nın kurucusu, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Abdullah Kavukçu, Gazeteci Fatih Altaylı'nın kendisi ve şirketi hakkında ortaya attığı iddialara tepki gösterdi.
Abdullah Kavukçu'dan Fatih Altaylı'ya Tepki!
Haberler / Gündem
14 Temmuz 2024 Pazar 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Fatih Altaylı, kendi kişisel web sitesinde Simit Sarayı şirketi ve şirketin kurucusu Abdullah Kavukçu ile ilgili usulsüzlük iddialarında bulundu. Kavukçu'nun Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirilmesinin ardından Altaylı, Galatasaray kulübü ile gönül bağını kopardığını açıkladı.

KAVUKÇU'DAN ALTAYLI'YA YANIT
İş insanı Abdullah Kavukçu, Altaylı'nın iddiaları karşısında bir süredir koruduğu sessizliğini bozdu. X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kavukçu, Altaylı'ya sert tepki gösterdi.

İDDİALAR GERÇEKLİKTEN UZAK
Galatasaray'daki yeni görevinden heyecan duyduğunu, Simit Sarayı hakkındaki iddiaların gerçeklikten uzak olduğunu ve iddiaların yalnızca Fatih Altaylı'nın kişisel gözlemleri olduğunu söyleyen Kavukçu, Altaylı'nın usulsüzlük iddialarını ispatlaması halinde Galatasaray'da görevinden ve üyeliğinden istifa edeceğini belirtti.


Abdullah Kavukçu'nun açıklamaları şu şekilde;

Sayın Fatih Altaylı,

Galatasaray Sportif A.Ş'deki yeni yönetim kurulu üyeliğimle ilgili açıklamalarınızı büyük bir şaşkınlıkla okudum.

Demokrasi ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeyen ve taraftarından sizin dahil olduğunuz üyelerine kadar herkesin gönül bağı ile çıkarsız, karşılıksız bağlı olduğu Galatasaray'la bağınızı kişisel rahatsızlıklarınızla sonlandırmak istemeniz kendi takdirinizdir.

Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin takımıdır, size halatı çekmek zor geliyorsa; camiamızdan bu yola karşılıksız gönül veren Galatasaraylı kardeşlerimle birlikte size ağır gelen yükü biz taşımaya hazırız. Nitekim bu nedenledir ki; yeni görevimden büyük bir heyecan duyuyorum.

ASLA KABUL ETMİYORUM
Türkiye'nin dünyaya açılan ve sayısız başarı hikayesine konu olan şirketimiz Simit Sarayı hakkında bir süredir yazılarınızda da bahsettiğiniz imalı söylemleriniz, gerçeklikten son derece uzaktır. Sizin de web sitenizde belirttiğiniz üzere, sadece ''kişisel gözlemlerinizden'' ibarettir. 42 yıllık gazetecilik deneyiminizle ve bu mesleğin etik ilkeleriyle bağdaşmayan iddialarınız, her gün bir milyondan fazla kişiye dokunan halka açık şirketimiz hakkındaki mesnetsiz yakıştırmalarınızı asla kabul etmiyorum.

İSPATINIZ VARSA İSTİFA EDERİM
Benimle ve artık bir dünya markası haline gelmiş Simit Sarayı’yla ilgili herhangi bir usulsüzlük olduğuna dair en ufak bir ispatınız varsa sadece Galatasaray Sportif AŞ’deki görevimden değil, üyelikten de istifa edeceğimi bildirmek isterim.

Türkiye'nin aydınlık yüzü olan Galatasarayımızda ''görmeye alışık olduğunuz tip'' yakıştırmasını da tüm sınıfsal ve siyasi tutumunuzdan uzak tutarak ve şahsi çıkarlarınızı göz ardı ederek daha net idrak edebilmeniz için de kulübümüzde daha çok zaman geçirmenizi dilerim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın