Yeni Günaydın
Geri

ATSO’nun Yeni Başkanı Belli Oldu!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ali Bahar’ın ani ölümüyle boşalan başkanlık koltuğu için ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu’nun teklifiyle bugün saat 17:00’de ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak yeni başkanını seçti.
ATSO’nun Yeni Başkanı Belli Oldu!
Haberler / Gündem
24 Temmuz 2024 Çarşamba 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçim, 11 kişilik yönetim kurulunu oluşturan Yusuf Hacısüaleyman, Boğaçhan Göksu, Hatice Öz, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Hüseyin Sarı, Murat Totoş, Hakan Pakalın, Mustafa Yayla, Ahmet Kasapoğlu ve yedek listeden gelen Behçet Ülker tarafından yapıldı.

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman ATSO’nun yeni başkanı oldu. Yusuf Hacısüleyman'dan boşalan Başkan Yardımcılığı görevine de Hakan Pakalın seçildi. 

TEKNE KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar 19 Temmuz’da Kemer’de teknesindeyken, dengesini kaybederek denize düşmüş ve motor pervanesine çarparak yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınmış ancak kurtarılamamıştı. 

Ali Bahar’ın yaşamını yitirmesinin ardından ATSO’da adına bir tören düzenlenmiş daha sonra Koynaaltı Uncalı Mezarlığı’nda son yolculuğuna iş, siyaset dünyası ve sevenlerinden oluşan bir kalabalıkla uğurlanmıştı.

YUSUF HACISÜLEYMAN KİMDİR?

1961 yılında İzmir’de doğdu.  1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Ana Bilim Dalı’ndan mezunu olup,aynı üniversitenin İktisat Fakültesinde İktisadi Coğrafya ve Turizm Araştırma Enstitüsünde Yüksek Lisansını yaptı. Daha önce Yapı Merkezi A.Ş., Bayındır Holding A.Ş. ve Aydıner İnşaat A.Ş. şirketlerinde yönetici olarak görev aldı.

Halen Ayset A.Ş. Hotel Management & Consulting şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 1994-1996 Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2013-2016 Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 2011 yılından bu yana Alman Turizm ve Kalkınma Araştırmaları Derneği (Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V.) Yönetim Kurulu Üyesi, 2013 yılından bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini devam ettiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın