Yeni Günaydın
Geri

AK Partili Subaşı: 'Karamollaoğlu'na Hakkımı Helal Etmiyorum'

"Varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kınıyorum. Zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum"
AK Partili Subaşı: 'Karamollaoğlu'na Hakkımı Helal Etmiyorum'
Haberler / Politika
8 Mart 2023 Çarşamba 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na yönelik "Varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kınıyorum. Zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 'milletsiz ittifakın, uzun süre amaçsız, ilkesiz şekilde toplanıp dağıldığını iddia ederek, cumhurbaşkanı adaylığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ismi üzerinde anlaştığını' söyledi.

Masa ortaklığının derdinin, millet olduğunu düşünmediğini öne süren Subaşı, "Bunların tek amacı, savaşı; koltuk savaşıymış, bunu yaşanan süreçte tüm kamuoyu gördü. Yaptıkları kavga, savaş meğerse koltuk kapma meydan savaşıymış. Buna benzer bir kavgayı 1980'li yıllarda Güneş Motel örneğinde gördük. Dün a olanı, bugün b olarak tekrar yaşadık. Sanki babalarından kalmış miras gibi bakanlık koltuklarını habire dağıtıyorlar" ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan'ın, "hayalleriyle dalga geçen bir zihniyetin temsilcisinin adaylığının, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde açıklanmasının, Milli Görüş çizgisine hizmet edenleri yaraladığı gibi kendisini de derinden üzdüğünü" söyleyen Subaşı, "Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum. Karamollaoğlu'nu varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kendisini kınıyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın