Yeni Günaydın
Geri

AK Parti ve MHP’den Ortak Çalışma Kararı!

AK Parti'den üç, MHP’den iki ismin yer alacağı çalışma grubu yerel seçim için strateji belirleyecek.
AK Parti ve MHP’den Ortak Çalışma Kararı!
Haberler / Politika
21 Eylül 2023 Perşembe 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket edeceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu amaçla iki partiden kurmayların ortak yürütecekleri çalışma için Genel Başkan yardımcıları Feti Yıldız ve Sadir Durmaz’ı görevlendirdi.

Milliyet'ten Beyza Coşkun'un haberine göre, AK Parti'den üç, MHP’den iki ismin yer alacağı öngörülen çalışma grubu, 7 Ekim’deki AK Parti kongresi sonrası bir araya gelecek.

AK Parti ise Genel Başkanvekili Efkan Âlâ, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ortak çalışma grubu için görevlendirdi.

Her iki partinin geçmiş seçimlere yönelik analizleri doğrultusunda grup, yerel seçim iş birliğinin ne şekilde hayata geçirileceğine yönelik alternatifli strateji çalışması yürütecek.

Başta büyükşehirler olmak üzere her il için ayrı ayrı strateji belirlenerek, işbirliği yapılabilecek illere ilişkin çıktılar liderlere sunulacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın