Yeni Günaydın
Geri

AK Parti'de İstanbul İçin O İsim Öne Çıkıyor!

İlçeler tek tek analiz ediliyor
AK Parti'de İstanbul İçin O İsim Öne Çıkıyor!
Haberler / Politika
16 Kasım 2023 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti yönetiminin yerel seçimler için yürüttüğü hazırlıklar kapsamında İstanbul’a yönelik özel bir çalışma yapılıyor.

Yerel seçim çalışmalarının başladığı AKP'de İstanbul için yapılan kamuoyu yoklamalarında, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz öne çıkıyor. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; kulislerde, İstanbul’da AKP'nin yönettiği 24 ilçe belediye başkanından bazılarının değişebileceği belirtiliyor. Özellikle 3 dönemini tamamlayan başkanların değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye genelinde AKP'nin yönettiği büyükşehir ve il belediyelerinde üç dönemlik başkan bulunmuyor. Ancak ilçe ve beldelerde üç dönem ve üstü belediye başkanlığı yapan isimler var. AKP kurmayları, 3 dönem kuralının yerel seçimlerde uygulanması ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

Öte yandan, AKP'nin İstanbul için yaptığı kamuoyu yoklamalarında, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın en başarılı belediye başkanları çıktığı belirtildi. AKP ile MHP’nin İstanbul’da yapacağı seçim iş birliği kapsamında, 2019’da olduğu gibi Silivri’de AKP'nin aday çıkarmayacağı, yine MHP’nin adayı ile seçime gidileceği belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın