Yeni Günaydın
Geri

AK Parti MYK Bugün Toplanıyor!

Toplantıda İsrail'in devam eden Gazze saldırıları ve bölgesel konular ele alınacak.
AK Parti MYK Bugün Toplanıyor!
Haberler / Politika
12 Ağustos 2024 Pazartesi 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti MYK bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Türkiye ziyareti ve Instagram ile varılan mutabakat ele alınacak. Toplantıda AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin hazırlıklar da değerlendirilecek.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantıda İsrail'in devam eden Gazze saldırıları ve bölgesel konular ele alınacak.

Ateşkesin sağlanması ve 2 devletli çözüme kapı aralanması için atılabilecek diplomatik adımlar masada olacak.

Çarşamba günü Ankara'ya gelecek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın ziyareti de gündem başlıkları arasında. Abbas'in Meclis'teki konuşması ve Erdoğan ile yapacağı görüşmeye ilişkin notlar değerlendirilecek.

INSTAGRAMA ERİŞİM KISITLAMASININ KALDIRILMASI
Instagram yetkilileri ile günler süren görüşmelere ilişkin detaylar ve Türkiye’nin gelecekteki sosyal medya stratejisi de MYK'da müzakere edilecek.

Toplantıda bazı genel başkan yardımcılıkları da sunumlar yapacak. gençlik kollarının gençlerin siyasete katılımı ve hükümetten beklentileri üzerine yaptırdığı araştırma sonuçları MYK’da konuşulacak. Toplantıda ayrıca yeni anayasa çalışmaları ve çarşamba günü yapılacak AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlamalarına ilişkin hazırlıklar da değerlendirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın