Yeni Günaydın
Geri

ABD'de Silahlı Saldırı! Çok sayıda Ölü Var!

Polis, Sacramento şehir merkezindeki saldırıda en az altı kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
ABD'de Silahlı Saldırı! Çok sayıda Ölü Var!
Haberler / Gündem
3 Nisan 2022 Pazar 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'nin Sacramento şehrinde Pazar sabahının erken saatlerinde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Polis, ilk açıklamasında çok sayıda kişinin vurulduğunu bildirdi.

Şehir merkezinde gerçekleşen saldırı sırasında çekilen videolar sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde insanların sokaklarda kaçmaya çalıştığı görüldü, arka planda ise silah sesleri duyuldu. Çok sayıda ambulansın olay yerine geldiği belirtildi.

Yerel medya, saldırganın bir araçtan otomotik silahla El Santo Restaurant & Ultralounge dışında bekleyen kalabalığa ateş açtığını yazdı.

Sacramento polisi, ilerleyen dakikalarda yaptığı güncellemede saldırıda 15 kişinin vurulduğunu ve kurşunlara hedef olan 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Polis açıklamasında, saldırının 10'uncu ve J sokakları bölgesinde gerçekleştiği kaydedildi. Sacramento Polis Şefi, "Bu gerçekten trajik bir durum" dedi.

Saldırıyla ilgili henüz herhangi bir kimse gözaltına alınmadı. İnsanlara bölgeden uzak durma çağrısı yapan emniyet güçleri, saldırının arkasında kimlerin olabileceğine dair herhangi bir ayrıntı vermedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın