Yeni Günaydın
Geri

ABD Başkanı Biden'ın COVID-19 Testi Pozitif Çıktı!

ABD Başkanı Joe Biden'ın COVID-19 testi pozitif çıktı. Beyaz Saray, Biden'ın izolasyondayken sağlık durumu hakkında düzenli güncellemeler yapacak.
ABD Başkanı Biden'ın COVID-19 Testi Pozitif Çıktı!
Haberler / Dünya
18 Temmuz 2024 Perşembe 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Biden'ın COVID-19 testinin pozitif çıktığı doğrulandı. Beyaz Saray basın sekreteri Karine Jean-Pierre, Başkan'ın Las Vegas'taki bir etkinlikten sonra testinin pozitif çıktığını belirtti.

CBS'teki habere göre Biden, UnidosUs adlı Latin sivil hakları ve savunuculuk grubu konferansında konuşma Biden hazırlanıyordu, ancak bu konferansa katılamayacağı açıklandı. Jean-Pierre, Başkan'ın aşılandığını ve güçlendirildiğini ve hafif semptomlar yaşadığını ifade etti.

Biden, Delaware'e dönecek ve kendini izole edecek, ancak tüm görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmeye devam edecek. Beyaz Saray, izolasyondayken Biden'ın durumuyla ilgili düzenli güncellemeler yapacak. 

COVID-19, koronavirüsün sebep olduğu, solunum yolu enfeksiyonuna neden olan bir hastalıktır. 2019'un sonlarında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkmış ve hızla tüm dünyaya yayılmıştır. Semptomları arasında ateş, öksürük, nefes darlığı ve yorgunluk bulunur.

COVID-19, özellikle yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için daha tehlikelidir

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın