Yeni Günaydın
Geri

4 Yıldır Orman Çukurunda Yaşıyordu!..

"Orada mutlu yaşıyorsa neden müdahale ediliyor?"
4 Yıldır Orman Çukurunda Yaşıyordu!..
Haberler / Yaşam
29 Aralık 2022 Perşembe 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birleşik Krallık'ın Doğu İngiltere bölgesindeki Suffolk kontluğundaki bir çukurda yaklaşık 4 yıldır hayatını sürdüren adama müdahale edildi. Suffolk polisi, adı açıklanmayan kişiyi ormanlık alandaki mağaraya benzeyen çukurdan çıkarıp geçen hafta bir yakınına teslim etti.

Yetkililer, adamın Şubat 2019'dan beri çukurun içindeki bir çadırda yaşadığını bildirdi.

Söz konusu kişinin "suç teşkil eden faaliyetlerde" bulunmasından şüphelenilirken, antisosyal davranışlar sergilediğine dair gelen ihbarların ardından harekete geçildiği açıklandı. Adamın, bir yakının yanına gönderildiği duyuruldu.

Yetkililer atılan tweet'le çukurun kapatıldığı bilgisini verdi. Paylaşıma çoğu eleştiri olmak üzere onlarca yorum yapıldı 

Polise tepki gösteren kişiler müdahalenin gereksiz ve acımasız olduğunu savundu. Cara Prime adlı bir kullanıcı, "Pandemi dahil üç yıldır orada mutlu bir şekilde yaşıyorsa, hiçbir zarara yol açmıyorsa, dikkat çekmeye çalışmıyorsa, suça karışmıyorsa, orada güvende ve iyiyse neden kalmasın?" diye sordu.

Moosey adını kullanan bir kişi "Yani polis, ev yapan evsiz ibr adamı daha da evsiz hale getiriyor. Tebrikler. Etrafta daha fena suçlar var onlarla uğraşın" ifadesini kullandı. Yetkililere "Kime zarar veriyordu?" ve "Ne zararı vardı?" gibi sorular da yöneltildi. Ayrıca "Asıl suç vergi vermemek. Hepsi para istiyor" yorumu yapıldı.

Squawki Official adlı kullanıcı şu eleştiriyi yöneltti:

Bu ülkede uyuşturucu satan, hırsızlık yapan, zarar veren binlerce antisosyal insan hiç yakalanmıyor. Yakalandıklarında da sadece uyarılıyorlar çünkü polis suçluların sabıka kaydı olmasını istemiyor. Bu adamı rahat bırakın.

Bazı sosyal medya kullanıcılarıysa adamın çukurdan çıkarılmasını haklı buldu. @lucyaw00 adlı kullanıcı "Bu kişinin oradan çıkarılmasından memnunum" dedi.

Niall Hicks, söz konusu kişinin çevredekilere saldırdığını ve müdahalenin kaçınılmaz olduğunu iddia etti.

İlk başta adamın zararsız olduğunu düşündüğünü belirten Sharon Osborne, yaptığı araştırmanın ardından söz konusu kişinin bazı kişilere saldırdığını öğrendiğini öne sürdü.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın