Yeni Günaydın
Geri

2024'ün En Önemli 10 Günü Başladı!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Fena etkilenecek" diyerek tek tek duyurdu.
2024'ün En Önemli 10 Günü Başladı!
Haberler / Yaşam
6 Temmuz 2024 Cumartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü astrolog Dinçer Güner çok önemli bilgiler paylaştı. 12 burcun da çok fazla etkileneceği 2024'ün en önemli 10 gününün başladığını söyleyen Dinçer Güner, "Fena etkilenecek" diyerek tek tek duyurdu.

Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından takipçilerine çok özel açıklamalar yaptı. '12 burç da çok fena etkilenecek' diyerek gelişmeyi duyuran Dinçer Güner, "2024'ün en önemli 10 günü başladı" dedi.

Dinçer Güner şunları söyledi:

14 derece Yengeç burcunda ki yeni aya gökyüzünün en parlak yıldızlarından biri olan yol gösterici niteliği ile öne çıkan Sirius yıldızı eşlik edecek. Ayrıca Satürn’ün de desteği olacak. Etki süresi 10 gün kadar ortalama. Şimdi bu yeni ayın ne gibi etkileri olabilir bakalım.

BİREYSEL

Bu dönem duygusal yenilenme, ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapma fırsatı yakalayabiliriz. Kendimizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdümüz artar. Evimizde değişiklik yapma, ailemize daha fazla zaman ayırma veya geçmişte yaşadığımız duygusal yaraları iyileştirme isteği duyabiliriz.

Taşınma, yer değiştirme, ev alma- satma, evde tadilat bakım-onarım gibi işlere odaklanabiliriz. Satürn desteği ile de hayatımıza çeki düzen vermek, orta- uzun vadeli planlar yapmak, ayakları yere sağlam basan hayallerin peşinden koşmak, gelecek hedeflerimizi revize edebileceğiz.

Sevdiğimiz insanlarla duygusal bağlarımızı güçlendirmek isteyeceğimiz bir süreç olacak. Geçmişe dair konular gündeme gelebilir. Eski dostlar, eski aşklar… Bazen de eski defterler yeniden açılabilir. Eskiden bitmemiş konular bu sefer bitirmek, tamamlamak için önümüze düşebilir.

Ayrıca bu yeni ay zamanı duyguları ifade etmek, paylaşmak, konuşmak, duyguları sağaltmak belki de terapi desteği almak açısından da oldukça faydalı olabilir. Beslenme, beslenme alışkanlıkları, besinlerle ilgili konular, diyet, sağlıklı yaşamı ilgilendiren konular ön planda olacaktır.

Çocuk sahibi olmak, tasarruf yapmak, yatırım planları yapmak içinde uygun bir süreçtir. Sağlık olarak; mide ve sindirim sistemi ayrıca göğüs bölgesine dikkat etmemiz gereken bir süreçtir. Astrolog Dinçer Güner '12 burç da çok fena etkilenecek' diyerek duyurdu: 2024'ün en önemli 10 günü başladı 

DÜNYA

Yengeç burcunun sembolize ettiği konular, toprak bütünlüğü, vatani konular, bağımsızlık meseleleri, rejimler, emlak sektörü, inşaatlar, gayrimenkul sektörü, tarım, çocuklar demektir. Muhafazakarlık ve milliyetçi duygularda güçlenmeler olur. Ayrıca ulusal güvenlik konuları, sınır güvenliği, aile olma konusu, nüfus planlaması konuları ön planda olabilir.

Tarihi eserler, müzeler, tarihi yerlerin önemli çok daha artarken, eskiye ait kültürlerin – geleneklerin göreneklerin yeniden canlandırılması adına adımlar atılabilir. Yeni önemli arkeolojik kazılarda tarihi değiştirecek yazıtlar, kitabeler..vb bulunabilir.

Konaklama işleri oteller pansiyonlar, lokanta ve kafeler, yiyecek ve içecek sektörü ile ilgili konularda yeni uygulamalar görebiliriz. Çocuklarla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Onların beslenmesi, barınması, sağlığını ilgilendiren konular olabilir bunlar.

Sirius yıldızı etkin olacağından; bu yıldız köpeklerle ilgili bir yıldızdır ve ayrıca yol gösterici özelliği vardır. Bu yeni ay zamanı köpeklerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca bu yıldızın etkin olduğu zamanlar sıcaklık rekorlarının da kırıldığı süreçlerdir, çok sıcak zamanlar bizi bekliyor. Bu yıldız saldırılar ve hırsızlıklarla ilgili bir yıldızdır.

Bu dönem çokça soygun- hırsızlık haberleri okuyabiliriz. Emlak sektörüne ilişkin yeni düzenlemelerde görebiliriz. Fiyatlama, alım-satım konusunda olabilir. Emlak sektörünü ilgilendiren yeni vergilerde görebiliriz.

TÜRKİYE

Yeni ayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritada gökyüzünde Boğa burcu yükseliyor.

Boğa maddi konular ve beslenme, gıda ile ilgilidir. Besinlerin fiyatlanması, gıdaların tedarik zinciri konusu, kafe ve restaurantların fiyat politikaları kısacası gıda-beslenme ile ilgili aklınıza gelebilecek her konuda önemli gelişmelerin olmasını bekleyebiliriz. Yeni ay 3. eve düştüğünden; eğitimle ilgili konularda yeni düzenlemeler, eğitim-fiyat politikaları da önemli bir gündem maddesi olabilir.

Bu dönem yakın çevre ve komşularla daha ılıman ilişkiler geliştirebiliriz. Türkiye’nin kendi doğum haritası üzerinden baktığımızda ise; Pluton’un tetikleneceği bir yeni ay bu. Depremler, maden ocakları, yer altı kaynakları, petrol, petrol kuyuları gibi konularda stresli konular gündeme gelebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın