Yeni Günaydın
Geri

11 Milyonluk Vurgunda 6 Gözaltı!

20 kişiyi 11 milyon 500 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla 6 zanlı gözaltına alındı.
11 Milyonluk Vurgunda 6 Gözaltı!
Haberler / Gündem
19 Temmuz 2023 Çarşamba 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayseri'de kendilerine ait olmayan konutları satış sözleşmesi yaparak vatandaşları dolandıran şebeke çökertildi. 20 kişiyi 11 milyon 500 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla 6 zanlı gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerine ait olmayan TOKİ konutlarını sosyal medya hesabından ilana koyup satış için anlaştıkları kişilerle noterde sözleşme imzalayarak dolandırıcılık yaptıkları öne sürülenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, bu yöntemle 20 vatandaşı dolandırarak 11 milyon 500 bin lirasını aldıkları iddia edilen C.D, Y.A., K.E., R.A., F.T. ve A.C.'yi gözaltına aldı. Zanlılardan R.A., F.T. ve A.C. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

C.D, Y.A. ve K.E. ise Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu tamamlanan 3 zanlıya, hakimlikçe ev hapsi cezası verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın