Yeni Günaydın
Geri

'The Turkish Detective' Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

Global’in dijital yayın platformu The Turkish Detective dizisini duyurdu.
'The Turkish Detective' Dizisinin Başrolleri Belli Oldu
Haberler / Medya
15 Nisan 2022 Cuma 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Barbara Nadel'in kaleme aldığı Çetin İkmen serisinin dizi olacağı haberini Haziran 2020'de duyurmuştuk. Deadline'ın özel haberine göre proje, ABD'deki dijital platformlardan Paramount+'tan onay aldı. 2023'te ekrana gelmesi planlanan dizinin başrol oyuncuları da açıklandı.
 
Ranini Tv'nin haberine göre Haluk Bilginer, Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen'in kadrosuna katıldığı The Turkish Detective'in çekimleri bu ay içinde İstanbul'da başlayacak. Miramax, Ay Yapım ve ViacomCBS Int’l Studios'un (VIS) ortak yapımını üstlendiği dizinin senaryosunu Ben Schiffer (Skins) kaleme aldı, 8 bölümlük sezonu Niels Arden Oplev (The Girl With The Dragon Tattoo) yönetecek.
 
Günümüz zamanında İstanbul'da geçen ve 24 romana ulaşan CWA Silver Dagger ödüllü seride Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman'ın şehirde işlenen suçları çözüşü anlatılıyor. Ailesi İstanbul'da yaşadığı için sık sık Türkiye'ye tatile gelen Barbara Nadel, daha önce yayınevinin olumsuz bakış açısına rağmen İstanbul'u romanlarına sahne olması için özellikle seçtiğini belirtmişti.
 
Dizide Çetin İkmen'i Haluk Bilginer, ortağı Mehmet Süleyman'ı Ethan Kai canlandıracak. Allen ise onlara suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu'yu canlandıracak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın