Yeni Günaydın
Geri

'Ücretsiz Gaz Müjdesi' Resmi Gazete'de!

Erdoğan, "1 ay ücretsiz ve 1 yıl indirimli olacak" diyerek açıklamıştı...
'Ücretsiz Gaz Müjdesi' Resmi Gazete'de!
Haberler / Ekonomi
1 Mayıs 2023 Pazartesi 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutlarda "1 ay ücretsiz ve 1 yıl indirimli olacak" diyerek açıkladığı 'ücretsiz gaz müjdesi' Resmi Gazetede yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı konutlarda 'ücretsiz gaz müjdesi' Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte detaylar da ortaya çıktı.

Erdoğan’ın Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi’nde, ’Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni’nde açıkladığı, konutlarda ’1 ay Ücretsiz, 1 yıl boyunca ise indirimli olacak’ müjdesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; konut, ibadethane ve cemevi abonelerinin 24/04/2023 tarihinden 31/05/2023 tarihine kadar olan faturalarının tamamı ve 01/05/2024 tarihine kadar gelecek olan sonraki faturalarının 25 metre küpe kadar olan doğalgaz faturaları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın bütçesi tarafından karşılanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın