Yeni Günaydın
Geri

'Televizyon Karşısında Giyinip Soyunmayın'

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çok dikkat çeken bir açıklama geldi.
'Televizyon Karşısında Giyinip Soyunmayın'
Haberler / Gündem
20 Mayıs 2024 Pazartesi 23:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan tv100 yayınında çok dikkat çeken bir açıklama geldi: Evde televizyonunuz kapalıyken bile giyinip soyunmayın. Wikileaks belgelerinde kapalı televizyonlardan çok rahat bir şekilde görüntüler alınabildiği yazılıyor

tv100'de ilgiyle izlenen Başak Şengül ile Doğru Yorum programının bu haftaki konukları Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener ve gazeteci Gürbüz Evren oldu.

Programın konuklarından Ramazan Kurtoğlu'ndan çok dikkat çeken bir açıklama geldi.

Programın sunucusu Başak Şengül "Telefonlarınıza güvenmeyin" efendim derken Ramazan Kurtoğlu da akıllı telefon ve televizyonlarla ilgili çok dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Kurtoğlu, "Kız öğrencilerime şunu belirtirim. Lavaboya, tuvalete giderken çocuklarımız cep telefonlarını götürme garabetinde buluyorlar sakın bunu yapmayın. Artı evde televizyonunuz kapalıyken bile giyinip soyunmayın. Wikileaks belgelerinde kapalı televizyonlardan çok rahat bir şekilde görüntüler alınabildiği yazılıyor. Mahremiyetin tamamen ortadan kalktığı bir döneme gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın