Yeni Günaydın
Geri

''İYİ Parti İl Binasına Saldırı, Bir Provokasyondur''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti İstanbul il binasına yapılan silahlı saldırıyı provokasyon olarak yorumladı.
''İYİ Parti İl Binasına Saldırı, Bir Provokasyondur''
Haberler / Politika
31 Mart 2023 Cuma 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti İstanbul il binasına yapılan silahlı saldırıyı provokasyon olarak yorumladı. Bakan Soylu, faillerin en kısa zamanda bulunacağını da söyledi.

Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlardan biri, parti binasının camına, diğeri de kafeteryadaki koltuğa isabet etti.

Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kurşunlanan İstanbul İl Başkanlığı önünde, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!" diye seslendi.

Akşener, saldırının Erdoğan'ın açıklamalarının ardından gerçekleştiğine dikkati çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın