Yeni Günaydın
Geri

"Aşırı Berbat Bir Muharrem İnce Politikası"

Ahmet Hakan "Aşırı berbat bir Muharrem İnce politikasının sonucu" diyerek İnce'nin Altılı Masa'ya dahil edilemediğini söyledi.
Haberler / Medya
30 Mart 2023 Perşembe 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ahmet Hakan, 'Kılıçdaroğlu ve arkadaşları' diyerek, Memleket Partisi lideri İnce'ye gösterilen tavrı eleştirdi. Ahmet Hakan "Aşırı berbat bir Muharrem İnce politikasının sonucu" diyerek İnce'nin Altılı Masa'ya dahil edilemediğini söyledi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ziyaret ettiği Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye "Hadi anlaşalım" demediğini yazdı.

"Bu yaşananlardan şu iki sonuç çıkıyor" diyen Ahmet Hakan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"Bir: Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları, Davutoğlu ya da Karamollaoğlu’na karşı sergiledikleri özen ve dikkatin çeyreğini Muharrem İnce’ye karşı sergilemiş olsalardı... Anlaşma umudu daha çok olurdu. Anlaşma olmasa bile İnce, “haksızlıklara maruz kalmış bir isim” gibi kendisini sunamazdı. İki: Saldırarak, hakaret ederek, üzerine çullanarak, sosyal medya kampanyası düzenleyerek Meral Akşener’i masaya oturtanlar, aynı taktikle Muharrem İnce’yi masaya oturtamadılar. Siyaset işte böyle bir şeydir: Her taktik, her durumda aynı sonuca yol açmaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın